NEAK finanszírozott betegszállítás PTE

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: NEAK finanszírozott betegszállítás PTE
Határidő: 2018-12-10 10:00:00
Ajánlatkérő: Pécsi Tudományegyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott betegszállítási szolgáltatás működtetése területi ellátási kötelezettséggel (OMSZ diszpécser szolgálat irányításával) beszerzése a Pécsi Tudományegyetem számára.nettó 63.615.385 ,- HUF keretösszegben
A Pécsi Tudományegyetem Klinikai központja a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (továbbiakban NEAK) által finanszírozott betegszállítási szolgáltatást működtet, amely területi ellátási kötelezettséggel rendelkezik.
Megkötendő keretszerződés 63 615 385 HUF keretösszegben, amelytől ajánlatkérő +30 %-kal eltérhet (19 084 615 HUF).
A betegszállítási tevékenység működtetéséhez 2 fekvő és 1 ülő aktív betegszállító gépjármű rendelkezésre állása szükséges.
A betegszállító szervezet folyamatos területi ellátás biztosítására kötelezett. A Pécsi Tudományegyetem Területi ellátási kötelezettsége a 14 évet betöltött betegek esetében a következő:
Ág, Alsómocsolád, Bakóca, Baranyajenő, Baranyaszentgyörgy, Bikal, Felsőegerszeg, Gerényes, Gödre, Kisbeszterce, Kishajmás, Kisvaszar, Komló, Mágocs, Magyarszék, Mekényes, Meződ, Mindszentgodisa, Nagyhajmás, Oroszló, Palé, Sásd, Szágy, Tarrós, Tékes, Tormás, Varga,
A hatályos jogszabályoknak megfelelve 4 db (2 fekvő 1 ülő aktív, 1 fekvő tartalék) betegszállító gépjármű üzemeltetése az Ajánlattevő által. A szolgáltatás teljesítése minden esetben a személyzet jogszabály által meghatározottnak megfelelően (gépkocsivezető, ill. betegkísérő) Ajánlattevő általi biztosításával történhet, a személyzet létszámát úgy kell meghatározni, hogy a folyamatos (7/24) ellátás biztosított legyen.
A szolgáltatás teljesítése minden esetben személyzet (gépkocsivezető, és betegkísérő) Ajánlattevő általi biztosításával történhet.
A személyzet létszámát Ajánlattevő köteles oly módon meghatározni, hogy a folyamatos (7/24) ellátás biztosított legyen.
A rendelkezésre álló kapacitást a NEAK által meghatározott TEK alapján alábbiak szerint köteles biztosítani:
Ajánlattevő köteles minden szállítási feladatról adatlapot készíteni.
A Vállalkozó által ellátott feladat szolgáltatásdíj összege a NEAK által történő finanszírozott összegből kerül kiegyenlítésre,az igazolt teljesítést követően, banki átutalással, számla ellenében, magyar forintban a Ptk. 6:130 (1), (2) bek-ben és a Kbt. 135. § (1),(5) és (6) bek.-ben és a 1997. évi LXXXIII. törvény 9/A §-ában foglaltak szerint, a fizetési határidőt Ajánlatkérő 60 napban határozza meg.
Ajánlatkérő előleget nem fizet. A kifizetésnél az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény vonatkozó rendelkezései is alkalmazandók. Az ajánlattétel, az elszámolás és a kifizetés pénzneme HUF. A részletes fizetési feltételeket, és a szerződést biztosító mellékkötelezettségek szabályait a szerződés-tervezet tartalmazza.
Értékelés:
A beteg felvételét és szállítását a 6 órán belüli szállítások esetében min. 3-max. 6 órán belül megkezdi Súlyszám: 10
Ezen értékelési szempont esetén az összehasonlítás alapját az Ajánlattevő által megajánlott beteg felvételének és szállításának megkezdésének vállalását értékeli. a 6 órán belüli szállításokra vonatkozóan. Ajánlatkérő a fordított arányosítás módszere alkalmazásával értékeli az ajánlatokat ezen részszempont esetén.
A beteg felvételét és szállítását a 24 órán belüli szállítások esetében min12- max24 órán belül megkezdi Súlyszám 10
Ezen értékelési szempont esetén az összehasonlítás alapját az Ajánlattevő által megajánlott beteg felvételének és szállításának megkezdésének vállalását értékeli. a 24 órán belüli szállításokra vonatkozóan.Ajánlatkérő a fordított arányosítás módszere alkalmazásával értékeli az ajánlatokat az 1. értékelési részszempont esetén.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_19780_2018_af149.pdf