Nukleáris kárfelelősség-biztosítás 2019. évre

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Nukleáris kárfelelősség-biztosítás 2019. évre
Határidő: 2018-05-31 14:00:00
Ajánlatkérő: MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

Nukleáris kárfelelősség-biztosítás 2019. évre:
A kártérítési limit biztosítási eseményenként 100.000.000 SDR-nek, biztosítási időszakra vonatkozóan pedig 125.000.000 SDR-nek megfelelő összegben.
További limitek: Az atomkár miatt érvényesített, megalapozott kárigények kamatai tekintetében, 50.000.000 HUF/ biztosítási időszak.
A Bíróság által a Biztosított terhére az atomkárral összefüggésben megállapított költségek tekintetében, 50.000.000 HUF/ biztosítási időszak.
A részletes leírást a Közbeszerzési dokumentum (KD) tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5697_2018_b2373.pdf