Nyári védőitalok - természetes ásványvíz - adásvétele értékalapú keretszerződés keretében.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Nyári védőitalok - természetes ásványvíz - adásvétele értékalapú keretszerződés keretében.
Határidő: 2018-05-18 10:00:00
Ajánlatkérő: MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

1. tétel: Szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz 0,25-0,33 literes, eldobható üveg palackban kiszerelve, 50 000 db.
2. tétel: Szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz 0,5 literes, eldobható műanyag palackban kiszerelve, 423 000 db.
3. tétel: Szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz 1 literes eldobható műanyag palackban kiszerelve,
14 400 000 db.
4. tétel: Szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz 1,5 literes, eldobható műanyag palackban kiszerelve, 2 650 000 db.
5. tétel: Szén-dioxidmentes természetes ásványvíz 0,25-0,33 literes, eldobható üveg palackban kiszerelve, 50 000 db.
6. tétel: Szén-dioxidmentes természetes ásványvíz 0,5 literes eldobható műanyag palackban kiszerelve, 423 000 db.
7. tétel: Szén-dioxidmentes természetes ásványvíz 1 literes eldobható műanyag palackban kiszerelve, 870 000 db.
8. tétel: Szén-dioxidmentes természetes ásványvíz 1,5 literes eldobható műanyag palackban kiszerelve, 2 990 000 db.
Nettó 1 217 451 665 HUF keretösszegben, 973 961 332 HUF lehívási kötelezettséggel.
A megadott mennyiségek tájékoztató jellegűek, az ajánlattevők árképzéséhez nyújtanak támpontot. Ajánlatkérő a mennyiségek vonatkozásában nem vállal lehívási kötelezettséget.
A közbeszerzési dokumentumok részletesen tartalmazzák a szállítandó termékekre vonatkozó részletes elvárásokat.
Részekre történő ajánlattétel kizárásának indokai:
Ajánlatkérő nem kívánja az eljárást részekre bontani, tekintettel arra, hogy a beszerzési igényt a MÁV-csoport dolgozóinak egységes humán-ellátására figyelemmel, azaz azonos minőségű, márkájú ásványvíz ellátása érdekében határozta meg jelen formában. A részekre bontás esetén nem látjuk biztosítva az egységes humán-ellátást. Az egységes humán ellátás biztosítása érdekében ajánlattevőknek egységes márka- illetőleg fantázianevű terméket kell megajánlaniuk mindegyik tétel vonatkozásában.
A részekre történő szétbontás gazdasági szempontból is ésszerűtlen lenne, hiszen területenkénti, vagy tételenkénti szétbontás esetén nem lennének realizálhatók a nagy megrendelő pozíciójából fakadó gazdasági előnyök.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5629_2018_447cb.pdf