Nyílászárócsere a volt FodorJ. Szakképzőiskolában

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Nyílászárócsere a volt FodorJ. Szakképzőiskolában
Határidő: 2018-12-10 14:00:00
Ajánlatkérő: Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyílászárócsere a volt Fodor József Szakképző Iskola épületében Csepelen az alábbiak szerint:
A Jedlik Ányos Gimnázium a volt Fodor József Egészségügyi Szakközépiskola területét, azaz a Tejút 10-12. szám alatti épületegyüttesben az „A” szárny (pincerész + földszint + 2 emelet), a „B” szárny (pince + földszint + 2 emelet) és a „T” (földszintes) tornatermi szárnyakat foglalja majd el ideiglenesen. Ezeket az épületrészeket felújítjuk, korszerűsítését az oktatási igények figyelembevételével tervezzük. E közbeszerzési eljárás tárgyát képező homlokzati nyílászáró cserét az épületegyüttes alábbi területén tervezzük. „A” tantermi szárny (fszt. + 2 emelet) alapterülete: 1994m2 „B” tantermi szárny (fszt. + 2 emelet) alapterülete: 1447m2 Tornaterem szárny beépített alapterülete: 666m2 Fodor Iskola összes hasznos szint területe: 4107m2 Mennyiség: A cserélendő nyílászáró szerkezet 258 db, 1323 m2, melyet a kiírásban szereplő opciós tételek egészítenek ki.
Felhívjuk figyelmüket a II.2.11) Opciókra vonatkozó információkban foglaltakra is.
(Részletesen: KD VI. fejezet: Műszaki leírás; árazatlan költségvetés)
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20354_2018_d5c90.pdf