„Papíripari feldolgozó- és csomagológép beszerzés”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: „Papíripari feldolgozó- és csomagológép beszerzés”
Határidő: 2018-11-12 08:00:00
Ajánlatkérő: PEPPY-TRADE Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés keretében 1 (egy) darab csomagológép, 1 (egy) darab áttekercselő gépsor és 1 (egy) darab szeletelő gép beszerzése a Közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírásban meghatározottak szerint.
Az áttekercselő gépsor a spirálcső, letekercselő, lamináló, feltekercselő részegységből, valamint akkumulátorból áll, melyek funkcióját, illetve műszaki követelményeit a műszaki leírás tartalmazza. A papírtekercs szeletelő gép különféle méretű és vastagságú előregyártott papírtekercsek (WC papír és kéztörlő papír), az úgynevezett log-ok végső méretre való vágására szolgál. A csomagoló gép alkalmas az előkészített, sorba rendezett és a gépbe helyezett WC papír és kéztörlő rakatok csomagolására függetlenül attól, hogy azt automata szállítószalag továbbítja a gépbe vagy a kezelőszemélyzet kézzel helyezi a gépbe.
Ajánlatkérő előteljesítést, részteljesítést elfogad. Nyertes ajánlattevő által megajánlott ellenszolgáltatás összegének tartalmaznia kell az átadott berendezések tárolását, őrzését, valamint azoknak a teljesítési helyre történő szállítását, helyszíni telepítését és beüzemelését.
A szerződés időtartama az ajánlattevő ajánlata szerinti teljesítési határidő, de legfeljebb az ajánlatkérő által a II.2.7) pontban meghatározott 10 hónap. Ajánlatkérő 10 hónap alatt 300 napot ért.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_18180_2018_63af8.pdf