„Pólus II. program 2. ütem tervezési feladatainak ellátása”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: „Pólus II. program 2. ütem tervezési feladatainak ellátása”
Határidő: 2018-05-18 13:00:00
Ajánlatkérő: Bács-Kiskun Megyei Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A Bács-Kiskun Megyei Kórház a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Oktató Kórháza (továbbiakban Kórház) régi szándéka, hogy Kecskeméten egy telephelyen végzi a gyógyító tevékenységet. Az ütemezett megvalósítás során ez a törekvés a Pólus II. programban ölt testet a Kórház egykori tartalékterületén.
- Az 1. ütem tartalmazza a Reumatológia épületének, továbbá egy trafóház, raktárépület, imaház, portaépület és összekötő folyosó megvalósítását. Ezen épületekre már a Kórház rendelkezik építési engedélyezési és kivitelezési tervdokumentációval.
- A 2. ütem - jelen közbeszerzés tárgya - során kerül behozatalra a Nyíri úti telephelyre a Pszichiátriai Osztály, a Tüdőgondozó és tüdőszűrő, valamint az Üzemegészségügy.
A 2. ütem során megtervezendő épületek, funkciók:
- 2db, kétszintes épület a Pszichiátriai Osztály, a Tüdőgondozó és tüdőszűrő, valamint az Üzemegészségügy elhelyezésére, továbbá folyosószakaszokkal történő felfűzése az 1. ütemben már megtervezett épületekre;
- A Kórház területén lévő trafóház komplett felújítása, kapacitásnöveléssel;
- A Műszaki épületben lévő Központi raktár szintbeépítése.
Tervezett alapterületek:
- PÓ1 jelű pszichiátriai épület: 2600m2
- PÓ2 jelű pszichiátriai épület: 2840m2
- Összekötő folyosó szakaszok: 100m2
- Trafóház felújítása: 420m2
- Központi raktár szintbeépítése: 250m2
Összesen: 6210m2
Tervező kötelessége az építési munkákra kiírt közbeszerzési eljárás során a tervezéshez kapcsolódó kérdésekre soron kívül válaszolni, továbbá a kérdések miatt esetlegesen szükségessé váló kiegészítő költségvetések, illetve kiegészítő tervek elkészítése.
A feladat részét képezi a szükség szerinti helyszíni tervezői művezetés.
Értékelési szempontok:
1. részszempont: ajánlati ár (nettó Ft) súlyszám: 60
2. részszempont: az ajánlati felhívás III.1.3. pontjában előírt szakterületen - a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti - „É”, illetve azzal egyenértékűnek tekintett jogosultsággal vagy a jogosultság megszerzéséhez szükséges végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakembernek a felhívás III.1.3) M/2. pontjában kötelezően előírt szakmai tapasztalaton felüli szakmai gyakorlati ideje (Hónap) súlyszám: 15
3. részszempont: az ajánlati felhívás III.1.3. pontjában előírt szakterületen - a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti - „T”, illetve azzal egyenértékűnek tekintett jogosultsággal vagy a jogosultság megszerzéséhez szükséges végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakembernek a felhívás III.1.3) M/2. pontjában kötelezően előírt szakmai tapasztalaton felüli szakmai gyakorlati ideje (Hónap) súlyszám: 15
4. részszempont: az ajánlati felhívás III.1.3. pontjában előírt szakterületen - a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti - „EN-VI”, illetve azzal egyenértékűnek tekintett jogosultsággal vagy a jogosultság megszerzéséhez szükséges végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakembernek a felhívás III.1.3) M/2. pontjában szükséges kötelezően előírt szakmai tapasztalaton felüli szakmai gyakorlati ideje (Hónap) súlyszám: 15
5. részszempont: az ajánlati felhívás III.1.3. pontjában előírt szakterületen - a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti - „BÉ”, illetve azzal egyenértékűnek tekintett jogosultsággal vagy a jogosultság megszerzéséhez szükséges végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakembernek a felhívás III.1.3) M/2. pontjában szükséges kötelezően előírt szakmai tapasztalaton felüli szakmai gyakorlati ideje (Hónap) súlyszám: 15
Az ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeinek értékelése során adható pontszám alsó és felső határa:0-10 pont. Ajánlatkérő a ponthatárok közötti pontszámot az 1. részszempont esetében fordított arányosítással,a 2-5. részszempontok esetében egyenes arányosítással határozza meg.
További információk:
19.Ajánlatkérő nem ír elő ajánlati biztosítékot.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5640_2018_63659.pdf