(PTS-194) SAP gazdasági rendszer követése, támogatása, továbbfejlesztése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: (PTS-194) SAP gazdasági rendszer követése, támogatása, továbbfejlesztése
Határidő: 2018-05-21 09:00:00
Ajánlatkérő: Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A dokumentációban specifikált SAP gazdasági rendszer követése, támogatása, továbbfejlesztése.
jelenlegi állapot:
• az alkalmazott rendszer: SAP ERP6.0 EHP6.0 licenc csomag
• használt modulok: FI, FI-FM, FI-AA, CO, MM, SD, MM/ÉLM, MM/Gyógyszertár, BI
• rendelkezésre álló SAP licencek: 1 db fejlesztői, 10 db professzionális, 43 db korlátozott professzionális, 30 db speciális (alkalmazotti))
• használt licencek száma: 78+1 (fejlesztői) db
a szolgáltatás igényelt mennyisége:
• továbbfejlesztés: a műszaki leírásban részletezett fejlesztések az ERP rendszerben, az élelmezési modulban és a BI modulban
• a jelenlegi rendszer és a továbbfejlesztés követése és támogatása
Az ajánlatkérő a megkötendő szerződés teljesítésének ideje alatt a meglévő licencek számát legfeljebb 10%-kal bővítheti (az ajánlati árat a jelenleg meglévő licencek száma alapján kell megadni, a nyertes ajánlattevőnek garanciát kell vállalnia arra, hogy a szerződés tartama alatt esetleges licenc bővítés esetén az új licencekre vonatkozó support ára nem lehet magasabb az ajánlatban megjelölt ár arányos részénél).
A szerződés tárgyát képező szolgáltatások részletes leírását a dokumentáció tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5817_2018_656a2.pdf