Rajka (HU) - Németjárfalu (Deutsch - Jahrndorf - AT) összekötő út kivitelezési munkáinak elvégzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Rajka (HU) - Németjárfalu (Deutsch - Jahrndorf - AT) összekötő út kivitelezési munkáinak elvégzése
Határidő: 2018-05-18 10:30:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Az M15 autópálya rajkai lehajtójának tervezett új körforgalmú csomópontjától az út első 0,2 km szakasza új nyomvonalon halad, majd csatlakozik a jelenlegi földút nyomvonalához, ami 1,635 km hosszon a határig vezet. A magyar szakaszon végig teljes pályaszerkezet kiépítése szükséges (1,835 km új országos közút) 6 m burkolat szélességgel. Az M15 Rajka-Országhatár projekt részeként megvalósuló körforgalmi csomópont Németjárfalu felé vezető ágán az elválasztó sziget mellett körből kihaladó útpálya szélessége 5,5 m, a körbe behaladó útpálya szélessége 4,5 m. Az útpálya szélessége további szakaszon 6,0 m, az útpadka szélessége 2x1,5 m. A szakaszon több földútcsatlakozás kiépítése, és a csapadékvíz árok kiépítése szükséges. "A projekt megépítése során figyelembe kell venni a párhuzamosan történő M15 gyf. út Rajka-Országhatár fejlesztését."
Az építendő szakaszon műtárgy és közműérintettség nincs.
A feladat részletes ismertetését a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5878_2018_cbb4f.pdf