Sebesült szállító B típusú mentőgépjármű

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Sebesült szállító B típusú mentőgépjármű
Határidő: 2018-12-21 10:00:00
Ajánlatkérő: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

18 darab – ajánlatkérő által közzétett kiegészítő közbeszerzési dokumentumban meghatározott műszaki specifikációknak megfelelő –
mentőgépjármű ajánlatkérő általi megvásárlása.
1. A szállítandó gépjárművek feleljenek meg a hatályos 5/1990.(IV.12.)KÖHÉM, a 6/1990. (IV.12.) KÖHÉM és a Magyarországon mindenkor érvényben lévő egyéb ide vonatkozó rendeletek, szabványok előírásainak.
2. A jármű és felszerelése valamennyi, részletesen nem megadott paraméter és egyéb feltételek tekintetében feleljen meg az MSZ EN 1789 szabványban foglaltaknak azon belül a szabvány által meghatározott „type B típusú közúti mentőjárműre vonatkozó előírásoknak.
3. Végső formában megfelel a mentésről szóló 5/2006. (II.7) EüM rendeletben előírt, rohamkocsi minősítéshez szükséges minimum feltételeknek.
4. A szállítandó gépjárművek az európai út- és átlagos meteorológiai viszonyok között az év- és napszaktól, illetve időjárási szélsőségektől (hó, jég, dér) függetlenül alkalmazhatók az alábbi paraméterek mellett: - a környezeti levegő hőmérséklete: 243 K-től (-30C) 313 K-ig (+40C); - a levegő relatív páratartalmának középértéke: 94% (298K (+25C) hőmérséklet mellett); - a levegő közepes portartalma: 1,5 g/m; - szélsebesség legfeljebb: 20m/s; - az eső intenzitása legfeljebb: 180 mm/h (5 perc időtartam alatt); - a tengerszint feletti 2000 m magasságnak megfelelően csökkent légnyomás esetén.
Kizárólag új termék ajánlható meg, melynek meg kell felelnie a hatályos 5/1990.(IV.12.)KÖHÉM, a 6/1990.(IV.12.)KÖHÉM és a Magyarországon mindenkor érvényben lévő egyéb ide vonatkozó rendeletek, szabványok előírásainak. A jármű és felszerelése valamennyi, részletesen nem megadott paraméter és egyéb feltételek tekintetében feleljen meg az MSZ EN 1789:2007 szabványban foglaltaknak. Végső formában feleljen meg a mentésről szóló 5/2006. (II.7) EüM és a betegszállításról szóló 19/1998. (VI.3.) NM rendeletben előírt szükséges minimum feltételeknek.
Az ajánlati árnak továbbá tartalmaznia kell a beüzemelés, forgalomba helyezés és átadás-átvétel költségeit egyaránt, így nyertes ajánlattevőnek kell végrehajtania a gépjármű első forgalomba helyezését ajánlatkérő közreműködésével. Forgalmi rendszámot és a forgalomba helyezéshez szükséges okmányokat az MH ARB biztosítja, a gépjármű forgalmi engedélyébe a tulajdonosként ajánlatkérőt kell bejegyezni. Nyertes ajánlattevőnek legalább 36 hónap teljes körű jótállást (garanciát) kell vállalnia az átadás átvételtől számítottan.
Átadás átvételnek a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés alapján megküldött egyedi megrendeléstől számított 250 naptári napon belül végre kell hajtani. Ajánlatkérő a szerződés alapján 2019. évben tervezetten (a szerződés hatályba lépését követő 30 napon belül) 10 darab, 2020. évben tervezetten 8 darab termék megrendelését küldi ki. Ajánlatkérő által, a megrendelés darabszámáról és megküldésének idejéről szóló előző mondata kizárólag tájékoztató jellegű. Ajánlatkérő fenntartja a jogot a fentiektől eltérő időben, számban történő megrendelésre. Ajánlatkérő ugyanakkor kötelezettséget vállal a 18 darab termék (teljes mennyiség) szerződés hatálya alatti lehívására.
AK felhívja AT figyelmét, hogy az ajánlatnak tartalmaznia kell AT szakmai ajánlatát. A szakmai ajánlatot a KKD-ban foglaltaknak megfelelően kell benyújtani.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20677_2018_7d494.pdf