Sebklasszifikáció MI-hez kapcsolódó szolgáltatások

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Sebklasszifikáció MI-hez kapcsolódó szolgáltatások
Határidő: 2019-01-03 12:00:00
Ajánlatkérő: MTA Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Ajánlatkérő krónikus seb ellátást optimalizáló mesterséges intelligencia létrehozására irányuló kutatásához szükséges tanuló halmaz létrehozása. A beszerzés tárgya 5000 darab krónikus sebről, sebenként legalább 40 darab, különböző szögből készült fénykép elkészítése oly módon, hogy a képek lehetővé tegyék a háromdimenziós fotogrammetriai rekonstrukciót, a képek klasszifikációját. Az átadásra kerülő kép adatbázis feleljen meg egyrészt az adatvédelmi követelményeknek, beleértve a GDPR Európai Uniós szabályokat; valamint az adatbázis alkalmas legyen a mesterséges intelligencia tanítására, ahhoz való illesztésre.
Feladatok:
1) 5000 darab különböző krónikus sebről, sebenként 40 darab különböző szögből készült fénykép elkészítése, a műszaki leírásban részletesen ismertetett feltételek szerint.
2) Az 1) pont szerint elkészített képekből fotogrammetriai 3d rekonstrukció készítése a műszaki leírás szerint.
3) Az 1) pont szerint elkészített képekből mélységtérkép készítése a műszaki leírás szerint.
4) A képek adatbázisban rögzítése, az adatbázis műszaki követelményei a műszaki leírásban kerültek bemutatásra.
5) A létrehozott adatbázis támogatása a műszaki leírás szerint.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_21916_2018_96e8b.pdf