Sopron - kivitelezés - KEHOP-3.2.1-15-2017-00017

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Sopron - kivitelezés - KEHOP-3.2.1-15-2017-00017
Határidő: 2018-12-28 09:00:00
Ajánlatkérő: NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A Projekt építési kivitelezési feladatainak teljes körű ellátása, FIDIC Sárga Könyv szerinti megvalósítása a kiviteli tervek elkészítésével a 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendeletnek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
A beruházás célja, főbb mennyiségek:
A projekt célja a Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási önkormányzati Társulás települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszerének közös és egységes fejlesztése, az országos és Európai Uniós előírások teljesítése a települési környezet javítása érdekében. Mindez azt jelenti, hogy kiemelt cél a megelőzés, a program ezen felül kiterjed a szelektív hulladékbegyűjtő kapacitás növelésére, ennek érdekében 11 800 gyűjtőedény és 3 gyűjtőjármű kerül beszerzésre. A begyűjtött hulladék előkezelésére és a meglévő hulladéklerakó kapacitások hatékonyabb kihasználására bálafogó célgép, görgős konténer szállító tehergépkocsi, valamint pótkocsi beszerzése, és a kezelő létesítmény fejlesztése történik meg.
- Cséri hulladékkezelő telep fejlesztése keretében:
Magasépítési, közmű és hulladékfeldolgozó technológia tervezés feladatok.
A meglévő Mechanikai kezelő csarnok bővítésre kerül összesen 154 m2-el.
Csarnok - és manipulációs tér bővítés: 600 m2 beton térburkolat kialakítása, amit folytatólagosan kell kialakítani és a keletkező csurgalékvizet elvezető csatorna kialakításával a meglévő árokba vezetni.
Hulladékfeldolgozó technológiai telepítése, komplett irányítási rendszerrel: a meglévő mobil rendszerhez 1 db előaprító,1 db optikai leválogató és legalább 3 db szállítószalag integrálása
A működéséhez szükséges telepi közművek kiépítése (elektromos vezetékhálózat kiépítése).
A kivitelezés során biztosítandó tervezői művezetés is.
A fentiekben ismertetett mennyiségek tájékoztató jellegűek. A főbb paramétereket a közbeszerzési dokumentáció Műszaki Leírása (III-V. kötetek) tartalmazza, eltérés esetén a Műszaki Leírásban foglalt adatok az irányadóak.
A mennyiségek FIDIC sárga könyves konstrukció miatt csak indikatív jellegűek.
A teljes feladatleírást a további közbeszerzési dokumentációk tartalmazzák.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20604_2018_fbb8c.pdf