Sugárterápiás berendezések beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Sugárterápiás berendezések beszerzése
Határidő: 2018-11-12 10:00:00
Ajánlatkérő: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés - Sugárterápiás eszközök beszerzése
Multi-energiás lineáris gyorsító (6 és 15 MV) 1 db
Multi-energiás lineáris gyorsító (6, 10, 15 és 18 MV) 1 db
Számítógépes besugárzás tervező és onkológiai információs rendszer upgrade és bővítés 1 db
Dozimetriai rendszer bővítése 1 db
Betegrögzítő pozicionáló és rögzítő készlet 1 db
A további információkat, a részletes specifikációt, az ajánlatkérő elvárásait, egyéb információkat a közbeszerzési dokumentumhoz csatolt műszaki tábla részletezi.
Ajánlatkérő tájékoztatja Ajánlattevőket, hogy a beszerzés finanszírozása iránt többlettámogatási igényt fog benyújtani. Az eljárás kapcsán megkötendő szerződés hatálybalépésének feltétele, hogy Ajánlatkérő a beszerzésre vonatkozó támogató tartalmú támogatási igényét kézhez vegye és Nyertes Ajánlattevőt erről elektronikus úton illetve egyidejűleg ajánlott postai levélben is tájékoztassa, továbbá a Nyertes Ajánlattevő ezen értesítést követően lenyilatkozza, hogy az ajánlatában tett vállalásokat (berendezés leszállítása, üzembe helyezése, esetlegesen szükséges építőipari feladatok ellátása) szerződésszerűen teljesíteni tudja.
A szerződés nem lép hatályba, amennyiben a Támogató a többlettámogatási igényt írásban elutasítja, vagy csak részben vagy csökkentett összeggel támogatja, vagy Nyertes Ajánlattevő nem nyilatkozik, hogy az ajánlatában tett vállalásokat (berendezés leszállítása, üzembe helyezése, esetlegesen szükséges építőipari feladatok ellátása) szerződésszerűen teljesíteni tudja.
A Kbt. 53. § (6) bekezdése szerint fenti esetben a többlettámogatásra irányuló igény el nem fogadását, vagy az igényeltnél kisebb összegben történő elfogadását olyan körülménynek kell tekinteni, amelyre az ajánlatkérő a szerződés megkötésére vagy teljesítésére képtelenné válása okaként hivatkozhat [75. §, 131. § (9) bekezdés], valamint az ajánlatkérő jogosult a támogatási szerződés megkötését vagy meghatározott összegben történő megkötését a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötendő szerződés hatályba lépését felfüggesztő feltételként is kikötni.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_17950_2018_79638.pdf