Számlavezetés és folyószámlahitel biztosítása DRV

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Számlavezetés és folyószámlahitel biztosítása DRV
Határidő: 2018-10-17 10:00:00
Ajánlatkérő: Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (továbbiakban DRV Zrt.) számlaforgalmának bonyolítása, a fizetési számlákkal kapcsolatos tranzakciók elvégzése és a működéshez szükséges 2.000.000.000,- Ft, azaz kettőmilliárd forint összegű folyószámlahitel biztosítása általános vállalati finanszírozás céljából.
Ennek megvalósításához az Ajánlattevőnek az alábbi szolgáltatásokat kell a DRV Zrt. részére nyújtani:
1. pénzeszközkezelés és számlaforgalom bonyolítás (számlavezetés);
2. csoportos beszedés indítása, jóváírása, csoportos átutalás;
3. készpénz be- és kifizetés;
4. bankkártya elfogadó tevékenység biztosítása;
5. napi vállalati likviditás rulírozó jellegű folyószámla hitelkeret útján történő biztosítása (folyószámlahitel).
A szerződés futamideje: a szerződés 2019. január 1-jétől érvényes és a folyószámlahitelre vonatkozó rész két évig, míg a számlavezetésre vonatkozó rész a hitel lejáratát követő egy évig tart.
A folyószámlahitel rulírozó jellegű: az igénybevett és visszafizetett kölcsönök erejéig a hitel lejáratán belül ismételten igénybe vehető.
Ajánlatkérő a folyószámlahitel fennállása alatt – a technikai átállást követően – a vevői számlák tekintetében vállalt forgalmat 45 napon belül a nyertes ajánlattevőhöz irányítja.
A szerződéskötés feltétele, hogy a nyertes Ajánlattevő a szerződéskötés időpontjára rendelkezzen siófoki bankfiókkal, vagy az Ajánlatkérő igényeinek megfelelő, előre egyeztetett gyakorisággal a szükséges készpénzszállítást Ajánlatkérő részére díjmentesen biztosítani tudja. Amennyiben a nyertes ajánlattevő a fenti feltételeket a szerződéskötés időpontjáig nem biztosítja, azt Ajánlatkérő úgy tekinti, hogy Ajánlattevő visszalépett a szerződés megkötésétől. Ebben az esetben Ajánlatkérő jogosult a szerződést a Kbt. 131.§ (4) bekezdésében foglaltak alapján a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőnek minősített ajánlattevővel megkötni, ha őt az ajánlatok elbírálásáról szóló írásbeli összegezésben megjelölte.
A részletes leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_16357_2018_eaae8.pdf