Széchenyi lánchíd felújítása és kapcsolódó projekt

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Széchenyi lánchíd felújítása és kapcsolódó projekt
Határidő: 2018-11-21 10:00:00
Ajánlatkérő: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Széchenyi lánchíd, Széchenyi István tér alatti villamos-közúti aluljáró és Várhegyi alagút felújítása – ami az alábbi feladatokra terjed ki:
Széchenyi lánchíd (továbbiakban:Híd)
-Közúti pályalemez és a kétoldali hídi gyalogos járdák ~ 80 cm-rel szélesített újjáépítése, acélszerk. jav. és korr.véd., Műemléki felúj., restaurálás. Lehorgonyzó kamrák szigetelése, árvízi védekezési rendszer kiép. A hajózási jelzések korszerűs. Gyalogos aluljárók átép. A hiányzó műemléki elemek visszaép. Új köz- és díszvil. épül ki. Közművek rendez.
A hídhossz 380,02m. Lánc támaszköz (lehorg.tömb –iránytörő saru–koronasaru):39,08+88,71+202,60+88,71+39,08m, a merevítő tartók támaszköze:85,10+195,40+85,10m.A híd teljes szélessége 14,5m.Szegélyek közötti szélessége 6,45m, a konzolokon levő járda szélessége 2,17m.
Terv.feladatok:A nyertes AT feladata a 1447/2018(IX.18.)Korm.hat. alapján a Híd gyalogosforgalmat bonyolító járdáinak, szimmetrikus, a jelenlegihez képest~80cm-rel való megszélesítésének megtervezése (eng.tervek és kiv. tervek), engedélyeztetése majd az elkészített tervek alapján a megval.Tervezési feladat az előírt max.18 havi közúti forgkorl. vonatkozó előírásnak megfeleléshez az érintett tervek újratervezése.
AK által átadott tervek felhasználása során tekintettel kell lenni a szerzői jogról szóló 1999.éviLXXVI.tv.9.§ (2)bek. foglaltak szerint a személyhez fűződő jogok kizárólagosságára és sérthetetlenségére.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy az Szjt. 1. § (2) bekezdése alapján szerzői jogi védelem alá tartozik különösen az építészeti alkotás és annak terve, valamint az épületegyüttes, illetve a városépítészeti együttes terve és a műszaki létesítmény terve. Az Szjt. 67. § (1) bekezdése alapján a mű jogosulatlan megváltoztatásának minősül az építészeti alkotás vagy a műszaki létesítmény tervének a szerző hozzájárulása nélkül történő olyan megváltoztatása, amely a külső megjelenést vagy a rendeltetésszerű használatot befolyásolja.
Főbb mennyiségek az áttervezés előtti, jelenleg rendelkezésre álló tervek alapján:
Acél, ortotróp pályaszerkezet gyárt., szállít., szerel:814t
Acél hídszerk. gyári és helyszíni teljes mázolásos korr.véd: 22378m2
Acél hídszerk. gyári és helyszíni teljes mázolásos korr.véd - Erősített: 48980m2
Monolit vb. hídfelszerk:234 m3
Pilon injektálása3800 m3
Kőanyagok felületvéd hidrofóbizálással:2904m2
Visszaép idomacél korlát bontása:702m
Közvil. kábelfektetés 4x16/16mm2:1970m
Díszvilágításánál DMX adatkábel fektetés:5100 m
Új háromkarú öntöttvas kandeláberek legyárt és elhely: 32db
Forg.tech.: Magassági korlátozást jelző kapuk: 2db
Burkolati jelek készítése kézzel:(tartós kiv.):194m2
Organizácó: mentőhajók helyszínen tartása: 2 db
Útép: AC22 alap (F):116+12 m3
Csatorna ép:26 m
Vízvezeték ép: 33 m
Hagyományos elektromos jeleket továbbító kábel ép. alépítménybe (zárt célú kábel):2850m
Hajózási jelzőfények energiaellátása:880 m
IP alapú DOME kam. felszerelése meglévő oszlopra, a hozzátartozó terepi egységekkel, kábellel:1db
Fényimpulzusú jeleket továbbító kábel építése alépítménybe: 2510 m
Gázcső építése:101m
BKV erősáram:1x1000mm2 Al kábel fektetése földárokba:2 x 625m
A feladatokat részletesen és karakterkorlátozás nélkül a közbeszerzési dokumentum (KD) tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_14995_2018_a60fc.pdf