Szeged Belvárosi híd rekonstrukciójának tervezése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Szeged Belvárosi híd rekonstrukciójának tervezése
Határidő: 2018-12-14 10:00:00
Ajánlatkérő: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyertes ajánlattevő által ellátandó feladatok:
- Építtetői jóváhagyási tervek:
Pályalemezre és járdára vonatkozóan, jóváhagyási tervek elkészítése, papíralapon 4 példányban valamint digitális (PDF/A és szerkeszthető) formátumban, 2 példányban CD-n vagy DVD-n.
- Engedélyezési tervdokumentáció:
Az engedélyezési tervdokumentáció elkészítése az eljáró hatóság és szakhatóságok és üzemeltetők által kért példányszámban és formátumban, továbbá papíralapon 5 példányban és digitális (PDF/A és szerkeszthető, dwg, xlsx, docx, stb.) formátumban, 5 példányban CD-n vagy DVD-n.
-Kiviteli tervdokumentáció:
A kiviteli tervdokumentáció elkészítése az eljáró hatóság és szakhatóságok és üzemeltetők által kért példányszámban és formátumban, továbbá papíralapon 8 példányban és digitális (PDF/A és szerkeszthető, dwg, xlsx, docx, stb.) formátumban, 8 példányban CD-n vagy DVD-n.
- A jóváhagyási, engedélyezési és kiviteli tervek tartalmi követelményeit Felek a Magyar Mérnök Kamara „TERVDOKUMENTÁCIÓK TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEINEK SZABÁLYZATA” foglaltak szerint rögzítik a Belvárosi híd felújításához.
- Nyertes ajánlattevő feladata a fentiekben felsorolt tervekhez a jogerős engedélyek, illetve jóváhagyások 3-3 záradékolt példányban történő átadása Ajánlatkérő részére.
A fenti feladatok ellátása kapcsán felmerült egyéb szükséges feladatok elvégzése a dokumentációban részletezettek szerint.
Tervezői művezetés biztosítása a dokumentációban részletezettek szerint.
A tervezési munkával érintett Szeged Belvárosi híd: a Tisza -Szeged Megyei Jogú Város területén áthaladó szakaszán- felett, az újszegedi és szegedi városrészek között átívelő közúti híd, amely ártéri és mederhídi szerkezetekkel együtt 492,65 m hosszú.


 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20328_2018_2ad38.pdf