Szeged Belvárosi híd rekonstrukciójának tervezése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Pályázat neve: Szeged Belvárosi híd rekonstrukciójának tervezése
Határidő: 2018-12-14 10:00:00
Ajánlatkérő: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyertes ajánlattevő által ellátandó feladatok:
- Építtetői jóváhagyási tervek:
Pályalemezre és járdára vonatkozóan, jóváhagyási tervek elkészítése, papíralapon 4 példányban valamint digitális (PDF/A és szerkeszthető) formátumban, 2 példányban CD-n vagy DVD-n.
- Engedélyezési tervdokumentáció:
Az engedélyezési tervdokumentáció elkészítése az eljáró hatóság és szakhatóságok és üzemeltetők által kért példányszámban és formátumban, továbbá papíralapon 5 példányban és digitális (PDF/A és szerkeszthető, dwg, xlsx, docx, stb.) formátumban, 5 példányban CD-n vagy DVD-n.
-Kiviteli tervdokumentáció:
A kiviteli tervdokumentáció elkészítése az eljáró hatóság és szakhatóságok és üzemeltetők által kért példányszámban és formátumban, továbbá papíralapon 8 példányban és digitális (PDF/A és szerkeszthető, dwg, xlsx, docx, stb.) formátumban, 8 példányban CD-n vagy DVD-n.
- A jóváhagyási, engedélyezési és kiviteli tervek tartalmi követelményeit Felek a Magyar Mérnök Kamara „TERVDOKUMENTÁCIÓK TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEINEK SZABÁLYZATA” foglaltak szerint rögzítik a Belvárosi híd felújításához.
- Nyertes ajánlattevő feladata a fentiekben felsorolt tervekhez a jogerős engedélyek, illetve jóváhagyások 3-3 záradékolt példányban történő átadása Ajánlatkérő részére.
A fenti feladatok ellátása kapcsán felmerült egyéb szükséges feladatok elvégzése a dokumentációban részletezettek szerint.
Tervezői művezetés biztosítása a dokumentációban részletezettek szerint.
A tervezési munkával érintett Szeged Belvárosi híd: a Tisza -Szeged Megyei Jogú Város területén áthaladó szakaszán- felett, az újszegedi és szegedi városrészek között átívelő közúti híd, amely ártéri és mederhídi szerkezetekkel együtt 492,65 m hosszú.


 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20328_2018_2ad38.pdf