Szervíz szolgáltatás

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Szervíz szolgáltatás
Határidő: 2018-07-05 10:00:00
Ajánlatkérő: Szent Lázár Megyei Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Feladat meghatározás
A / Basic Gyártó által előírt karbantartások, szoftveres frissítések, EüM rendelet szerinti felülvizsgálat, illetve ezen munkákhoz tartozó kiszállási költséggel
B / Pro "A / Basic" típus kiegészítve hibajavítással, korlátlan mennyiségű kiszállással, és
munkavégzéssel
C / Top "B / Pro" típus kiegészítve a készülék teljes körű alkatrészellátásával, mely nem tartalmazza a vákumtechnikai elemeket (pl. RTG cső) illetve detektort,. MR esetében nem tartalmazza a héliumot.
D / Top Plus "C / Top" típus kiegészítve teljes körű alkatrészellátásra amely tartalmazza a vákumtechnikai elemeket (pl röntgencső) és detektort, valamint MR készülék esetében a héliumot is a készülékhez kapcsolódó számítógépek esetén az összes hardvert.

Szervizezni kívánt készülékek
Készülék megnevezése: Gyártó Típus Gyári szám: Elvárt szolgáltatás típusa:
MRI készülék Siemens Magnetom Essenza 50230 C / Top
Haemodinamikai készülék Siemens Artis Zee Floor 137679 C / Top
CT berendezés Siemens Somatom
Definition AS 95724 D / Top Plus
Képfeldolgozó rendszer Siemens syngo Via 221221 C / Top
Kombinált felvételi/átvilgágító röntgen Siemens Luminos Fusion
31060 D / Top Plus
Felvételi röntgen Siemens Multix Fusion 40245 D / Top Plus
PACS rendszer Siemens syngo Plaza 100449 D / Top Plus
Részleteiben lsd 3. kötet

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_8999_2018_89568.pdf