Szigetszentmiklós víz-, és szennyvízrekonstrukció

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Szigetszentmiklós víz-, és szennyvízrekonstrukció
Határidő: 2018-12-10 10:00:00
Ajánlatkérő: Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

1. szakasz:
Szigetszentmiklós, Gyári út vízvezeték felújítás – II. ütem (Határ út - Gyári út szervizútja között) DN 500 ac. vízvezeték felújítása nyílt árkos technológiával DN 400 göv. vízvezetékre (Terv: KT-55/17)
A feladat DN 400 göv, 436 fm gerincvezeték építése és kapcsolódó nyomócsövek szerelése, a megszűnő DN 500 ac. vízvezeték injektálásával.
2. szakasz:
Szigetszentmiklós, Gyári úti szervizútja szennyvízcsatorna rekonstrukció nyílt árkos technológiával III. ütem: Bajcsy-Zsilinszky utca (Gyári út szervizútja – Szent Miklós útja között); (Váci Mihály utca (Bajcsy-Zsilinszky utca – Posta köz szervizútja között) (Terv: KT-64/17)
A rekonstrukciós munka során a tervezési területen közcsatorna, házi bekötőcsatorna és csatorna akna kerül építésre.
D 400 PVC-U 205 fm, valamint D 200 PVC-U 105 fm közcsatorna és kapcsolódó bekötőcsatornák fektetése, tokos gumigyűrű illesztéssel.
Összesen 3 db házi bekötőcsatorna épül, melyek egyenként 9,50 méter hosszúságúak.
3. szakasz:
Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky utca vízvezeték rekonstrukció DN 500 ac. vízvezeték felújítás DN 400 göv. vízvezetékre I. ütem: Bajcsy-Zsilinszky utca (Gyári út szervizút – Jókai Mór utcai körforgalom között) (Terv: KT-51/17)
A feladat DN 400 göv, 417 fm gerincvezeték és kapcsolódó nyomócsövek szerelése, a megszűnő DN 500 ac. vízvezeték injektálásával.
Az építési munkák során felbontott, pormentes burkolattal rendelkező útpályákat eredeti állapotuknak megfelelően kell helyreállítani. A közművezetékek építését követően a burkolatot a nyertes ATnek az AK vonatkozó előírásai alapján kell helyreállítania.
A hálózatba csak az AK által jóváhagyott anyagok építhetők be.
AK a szerződés tárgyát képező munka elvégzéséhez anyagot nem biztosít: a kivitelezéshez szükséges anyagok biztosítása a nyertes AT feladata.
AK 5% tartalékkeretet biztosít.

Az értékelés szempontja: A Kbt. 76. § (2) bek. c) pontja szerint a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlat kiválasztása.
Értékelési részszempontok:
1. Többlet jótállási idő vállalása (hónap) (min. 0 hónap, maximum 12 hónap) Súlyszám: 30
Kötelező jótállási idő (érvényességi feltétel): a teljes munkára vonatkozó sikeres műszaki átadás-átvételi eljárás lezárását követő első munkanaptól számított 60 hónap. AK a 60 hónapot meghaladó többlet-jótállás vállalását értékeli ezen részszempont keretében. A megajánlást a kötelező jótállási időn felüli többlethónapok megadásával kell megtenni. 0 hónapot tartalmazó megajánlás nem érvénytelen, ebben az esetben a szerződésben az AK által előírt 60 hónap kerül rögzítésre és a pontkiosztás során az értékelési ponthatár alsó határával (0) azonos pontot kap a megajánlásra az érintett AT. A 12 hónap feletti megajánlás szintén nem eredményez érvénytelenséget, a pontkiosztás során AK a 12 hónapot meghaladó megajánlásra az értékelési ponthatár felső határával (15) azonos pontot ad, a szerződésben azonban a tényleges megajánlás kerül rögzítésre, valamint az értékelés során az arányosítás képletét AK úgy alkalmazza, hogy az Alegjobb érték helyébe az AK által meghatározott legkedvezőbb mértéket helyettesíti be, azaz nem az ezt meghaladó megajánlás értékét.
A megajánlást egész hónapban kell megadni.
2. Ajánlati ár (nettó Ft) – Súlyszám: 70

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20148_2018_9aec4.pdf