Takarítási szolgáltatások

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Takarítási szolgáltatások
Határidő: 2018-07-02 10:00:00
Ajánlatkérő: Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet számára takarítási szolgáltatás nyújtása, a szerződéskötéstől számított 24 hónapon át. A további információkat, ajánlatkérő elvárásait a közbeszerzési dokumentum és műszaki leírás részletezi. A műszaki leírásban foglaltaknak a teljesítés során maradéktalanul eleget kell tenni.
Takarítandó területek:
1. Kórtermek, kezelők: 3 685,18 m²
2. Tálaló konyhák, teakonyhák: 296,75 m²
3. Betegosztályokon lévő vizes blokkok, ágytálkiöntők: 925,79 m²
4. Rendelők, gyógyszertárak: 2 575,80 m²
5. Orvosi és nővéri szobák, irodák, Nővérotthon, Kijáró ügyelet, Osztályos öltözők, Központi öltözők ("A" "C" "E" "D" "J" G" M" épületek, Fülészet és a Pszichiátria épületében található öltözők: 5 514,54 m²
6. Vizesblokkok, mosdók, WC-k, szoptatók szobák (nem fekvőbeteg osztályon): 745,86 m²
7. Közlekedők, folyosók, lépcsőházak, aula, tornatermek, játszóház, liftek, teraszok: 7 451,91 m²
8. Patológia, Laboratórium: 1 343,28 m²
9. Röntgen, UH és CT helyiségek: 535,12 m²
10. Hulladékgyűjtő helyek: 13,58 m²
11. Előadóterem "A" épület VII. em., "G" épület, Madarász u.: 352,66 m²
Összesen: 23 440,48 m²

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_8938_2018_6a06e.pdf