térdprotézis

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: térdprotézis
Határidő: 2018-07-10 10:00:00
Ajánlatkérő: Szent Lázár Megyei Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Cementes bicondyler – Hign-Flex – térdprotézis nagy mozgásterjedelmet igénylő betegek részére: 100 db. /24 hónap
A 321/2015 (X.30) korm. r 46.§ (3) bekezdése alapján ezzel egyenértékű termék is megfelelhet.
A szerződés teljesítése során kihelyezett áruraktár működtetése szükséges, melynek feltételeit lsd közbeszerzési dokumentumok 2. kötet- szerződéses feltételek
Az Ajánlatkérő rész ajánlattételt nem biztosít
indoklás: A beszerzés tárgya a „térdprotézis nagy mozgásterjedelmet /High Flex/ igénylő betegeknek „amelynél részajánlat nem biztosítható, mivel egy műtét elvégzéséhez szükséges térdprotézis tovább nem osztható
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_9001_2018_a5375.pdf