„U” épület kivitelezése és tervezése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: „U” épület kivitelezése és tervezése
Határidő: 2019-01-04 10:00:00
Ajánlatkérő: Szent Borbála Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés a Szent Borbála Kórház új betegellátó pavilonjának („U” épület) Ajánlattevő által elkészített tervek alapján a pavilon kivitelezésére
Az új épület-komplexum két épület-szárnyból (1. 2. szárny) álló, öt szintes (A+F+3), járó és fekvőbetegek ellátására alkalmas épület, a jelenlegi B, C, H, és L épület csatlakoztatásával (zárt közlekedőfolyosóval történő egybeépítésével), úgy hogy az újonnan építendő szárnyakban fekvőbeteg ellátás, illetve kiszolgáló egységek elhelyezése történik, míg a B épületben ezen osztályok járóbeteg ellátása folyna. A tervezett épületnek alkalmasnak kell lennie a pulmonológia,- a nefrológia,- és pszichiátria osztályok, a fizioterápia, feladatainak ellátására, valamint a tatai Szent Erzsébet Rehabilitációs Szakkórház rehabilitációs fekvőbeteg-ellátó egységeinek átköltözést követő feladatellátására.
Az Ajánlattevő által elkészített engedélyes és kiviteli tervek alapján az épület kivitelezése, figyelemmel a tervezéssel kapcsolatban felmerült gépészeti alternatívákra is.
Tervezett nettó alapterület összesen: 13.728 m2 (Szintterületek összesen: 15.233 m2)
Ajánlattevőnek minden alkalmazni kívánt anyagot, berendezést beépítés előtt be kell mutatni Ajánlatkérő részére
A tervezés a CÉH zRt. által készített – Ajánlatkérő által az Ajánlattevők rendelkezésére bocsátott – jóváhagyási tervek felhasználásával történik
A tervezésnek ki kell terjednie az új épület komplexum elhelyezését szolgáló területen jelenleg található épületek (műszaki osztály és postázó, gyógytorna faház, garázsok) bontási tervére is.
A feladat részét képezi továbbá az új épület komplexum elhelyezését szolgáló területen jelenleg található épületek (műszaki osztály és postázó, gyógytorna faház, garázsok) bontása, valamint a jelenleg a garázs tetején lévő napelemek áthelyezése a megmaradó épületek tetejére (beleértve az erős,- és gyengeáramú bekötések kialakítását, valamint a tervezett épület komplexum területén található terepszint alatti vezetékek szükség szerinti kiváltását is, harmadik fél által készített, és Ajánlatkérő által Ajánlattevő rendelkezésére bocsájtott tervek szerint).
a) Az alábbiakban felsorolt tervek elkészítése:
- bontási és építési engedélyezési tervek és hatósági engedélyeztetés,
- az összes szükséges technológia tervek elkészítése;
- bejelentés-kötelezettséghez tervek;
- kiviteli tervek (bontás és építés minden szakágban),beleértve az épületen kívüli szükséges járulékos tervezéseket is.A kiviteli terveket a Magyar Építész Kamara küldöttgyűlése által 2017. 05. 19-én elfogadott „A kiviteli tervek tartalmi és formai követelményei” tárgyú szabályzata alapján kell elkészíteni, azzal, hogy a tervezett épület az V. tervosztályba tartozik.
- megújuló energetikai hatékonysági vizsgálat és tervei,
- megvalósulási tervek
b) Az a) pontban meghatározott valamennyi terv elkészítése a hatályos törvények, jogszabályok, rendeletek és a szakági kamarai előírásoknak megfelelően, valamint a magyar szabványok, irányelvek előírásainak figyelembevételével és az építés kivitelezés általános és elismert szabályai szerint történik.
c) A terveket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, különösen az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásokról szóló 312/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet, a 191/2009 (IX.15.) Korm. rendelet, a 322/2015 (X.30.) Korm. rendelet, továbbá olyan mélységgel és részletezettséggel kell elkészíteni, hogy azok alapján a létesítmény megkapja az összes szükséges engedélyt, megfelelően felhasználható legyen a kivitelezés során, a kivitelezendő feladat minden külön magyarázat nélkül, egyértelműen elvégezhető legyen.
Ajánlattevő feladata valamennyi, a tervdokumentációk készítésében résztvevő szakági tervezők közötti egyeztetések koordinálása, a tervezési feladatok összehangolása.
KARAKTERKORLÁT MIATT FOLYTATÁS A VI.4.3 PONTBAN
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20037_2018_81012.pdf