Utazásszervezési szolgáltatás

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Utazásszervezési szolgáltatás
Határidő: 2018-01-25 14:00:00
Ajánlatkérő: Rákóczi Szövetség
Becsült érték: 145.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Keretmegállapodás megkötése utazásszervezési szolgáltatás tárgyban nettó 145 000 000,-Ft keretösszegben. Ajánlatkérő a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságánál a Diaszpóra Program keretében nyújtható támogatás érdekében kérelmet terjesztett elő (NÁT/2283/1/2017). A kérelem elbírálása a jelen eljárás megindításának időpontjában még folyamatban van, ezért Ajánlatkérő a támogatás odaítélésének függvényében feltételes közbeszerzési eljárást indít. Amennyiben a pályázat nyertese az Ajánlatkérő, lehetősége nyílik arra, hogy 145 000 000,- Ft összegű keretösszegből (pályázat utazásszervezésre fordítható, Ajánlatkérő által tervezett, maximális összege) a diaszpórában és a szórványban élő magyar fiataloknak anyaországi kirándulást szervezzen. A pályázati összeg felhasználásának határideje: 2018. december 31. napja. Ajánlatkérő eddig az időpontig több turnusban összesen legfeljebb 1200 fő részére kíván 16 különböző intervallumban (programonként 5-10 napos intervallum) az elkövetkezendő egy évben programokat szervezni - alkalmanként átlagosan 75 fő részére - külhoni magyar fiatalokat az anyaországba utaztatni és részükre az anyaország és a környező határon túli magyar vidékek értékeit bemutatni. A pályázati összeget az ajánlatkérő több kisebb program keretében kívánja felhasználni 2018. december 31. napjáig. Ezeket a programokat az ajánlatkérő elektronikus úton meghirdeti az érintett külhoni fiatalság körében, így az egyes programok résztvevőinek létszáma az azokra megadott jelentkezési határidőt megelőzően nem ismert. Erre tekintettel tartja indokoltnak az ajánlatkérő keretmegállapodás megkötését az utazásszervezési (szállás, étkezés, személyszállítás) szolgáltatás beszerzésére. A keretmegállapodás alapján, annak nyertesével, írásbeli konzultáció alapján az adott programra vonatkozó paraméterek pontos ismeretében az egyes beszerzések lefolytatható lesz.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_18366_2017_e422f.pdf