Vállalkozási szerződés keretében a Várbalog-Albertkázmérpuszta (HU) -Féltorony (Halbturn - AT) összekötő út kivitelezési munkáinak elvégzése.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Vállalkozási szerződés keretében a Várbalog-Albertkázmérpuszta (HU) -Féltorony (Halbturn - AT) összekötő út kivitelezési munkáinak elvégzése.
Határidő: 2018-05-25 11:00:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

A tervezett 8508 j. összekötő út mintegy 4,4 km hosszan kerül fejlesztésre a 8+130 kmsz. és a 12+537 km szelvények között. 2x2,75 m aszfaltburkolatú országos közút (ívkorrekciókkal) kiépítése Albertkázmérpuszta településig. A koronaszélesség 8,0 m, a burkolat szélesség 5,5 m, padka szélessége 2x1,25 m
Érintett települések: Várbalog, Albertkázmérpuszta.
A megépítendő út a 8508. j. összekötő út nyomvonalán halad, mely a 12 km sz. környezetében ívkorrekcióval kerül megvalósításra.
A jelen beszerzés tárgyát képező országos közút fejlesztésének főbb paraméterei:
Hossz: 4407 m
Burkolatszélesség: 2x2,75 m
Padkaszélesség: 2x1,25 m
Koronaszélesség: 8,0 m
További főbb mennyiségek:
- Földmű építés: mintegy 30.800 m3
-Padka készítése 4.845 m3
- Mechanikai stabilizáció beépítése (M56): 5.558 m3
- Aszfalt rétegek építése: mintegy 2.974 m3
A szerződés oszthatatlan szolgáltatás teljesítésére irányul.
A feladat részletes meghatározását - a közbeszerzési dokumentumok részeként - a Közbeszerzési Dokumentáció III-IV-V. kötete tartalmazza (műszaki kötetek). A műszaki kötetek részeként az építési hatóság által 2017. augusztus 15. napján, GY/UO/NS/A/783/37/2017 ügyiratszámon kiadott építési engedély átadásra kerül az érdeklődő gazdasági szereplőknek.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5910_2018_9a28d.pdf