VEKOP XV. kerület engedélyezési és kiviteli tervek

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: VEKOP XV. kerület engedélyezési és kiviteli tervek
Határidő: 2018-12-12 12:00:00
Ajánlatkérő: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés alapján "VEKOP-5.3.1-15-2016-00010 "Budapest-Fót kerékpárút XV. kerületen belüli szakasza" tárgyú projekt keretében engedélyezési és kiviteli tervek készítése, valamint tender dokumentáció készítése és engedélyek megszerzése"
Tervezési feladat:
A nyertes ajánlattevő/vállalkozó feladata a műszaki leírás részeként kiadott tervevezési diszpozícióban felsorolt területek és útszakaszok kerékpárosbarát átalakításához szükséges, kivitelezésre alkalmas teljes körű, minden szakágra kiterjedő engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése, az építéshez szükséges jogerős engedélyek, jóváhagyások és hozzájárulások megszerzése, különösen:
• tanulmánytervi munkarészek elkészítése a jóváhagyott KHT alapján a műszaki leírástervezési diszpozíció műszaki tartalmának pontosítása végett,
• engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése– a jelen műszaki leírás, az ajánlatkérői/megrendelői utasítások és észrevételek és az építési engedélyben előírtak figyelembevételével,
• a megvalósításhoz szükséges összes engedély és hozzájárulás megszerzése,
• jóváhagyott és engedéllyel rendelkező tervek alapján a tender dokumentáció elkészítése.
Minden szükséges szakági tervet el kell készíteni (útépítési, forgalomtechnikai terv, építés alatti forgalomtechnikai terv, közmű szakági tervek, az esetleges kiváltásokkal, jelzőberendezés és jelzéstechnikai terv, zöldterület-rendezési és fakivágási-pótlási terv, stb.) és az azokhoz szükséges jóváhagyásokat be kell szerezni. Az útépítési és a szakági tervek szerinti tervezett beavatkozásra el kell készíteni a méret- és mennyiség- kimutatást, és az árazatlan valamint az árazott költségvetés kiírását.
A XV. kerület kapcsán a következő elemek megvalósítása szükséges:
• Kerékpárforgalmi létesítmény 10,85 km (kerékpársáv és kerékpárút együttesen)
• Forgalomcsillapított (30-as) övezet: 3 db;
• Csomóponti korrekció: 4 db;
• Kerékpártámasz: 20 db (helyszín);
• Felüljárók kerékpáros baráttá alakítása: 4 db
Az ajánlattevő feladatainak további részletes ismertetését a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20216_2018_c037d.pdf