Villamos energia szállítása 2019. évre

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Villamos energia szállítása 2019. évre
Határidő: 2018-07-16 11:00:00
Ajánlatkérő: Soproni Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Villamos energia szállítása 10 dunántúli gazdasági társaság részére 2019. január 1. – 2019. december 31. időszakra vonatkozóan, teljes ellátás alapú, fogyasztói menetrend adás nélküli villamos energia adásvételi szerződés keretében, ajánlatkérő(k) – Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Veszprém, Vas, Zala, és Somogy megyékben található – székhelyei, telephelyei, fióktelepei, és a központi üzemegységeikhez tartozó közmű létesítmények, és épület objektumok területén található fogyasztási helyei számára.
Teljes mennyiség:
• Pótdíjmentes mérték:
A szállítandó villamos energia összesen: 113.424 MWh +30%.
cégnév: Szerződéses mennyiség
(MWh/év):
Aqua Szolgáltató Kft. 5.430
Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt. 14.739
Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. 8.058
Fejérvíz Zrt. 19.125
Kaposvári Élmény- és Gyógyfürdő Nonprofit Kft. 1.822
KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. 6.639
Pannon-Víz Zrt. 20.205
Soproni Vízmű Zrt. 10.002
VASIVÍZ Vas megyei Víz- és Csatornamű ZRt. 15.708
Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt. 11.696
Összesen (Szerződéses Mennyiség Összesen): 113.424
Ha közös ajánlatkérők összvételezésének tárgyévi mértéke nem éri el a mennyiségi tolerancia sáv alsó határát (a Szerződéses Mennyiség Összesen mértékét), úgy ajánlatkérő – mint Gesztor társaság – a tényleges összvételezés és a tolerancia sáv alsó határa közötti, át nem vett mennyiségre is köteles a nettó Szerződéses árral kalkulált ellenértéket a nyertes ajánlattevő részére megfizetni (Alulvételezési kötbér (Ptk. 6:186. § (1)).
A Soproni Vízmű Zrt., mint ajánlatkérő, a közbeszerzési eljárás során, az erre vonatkozó közös megállapodásuk alapján, gesztorként eljárva képviseli valamennyi, fentiekben felsorolt közös ajánlatkérőt.
Az ajánlatkérő célja az ajánlatkérői összefogással a nagyobb szállítási mennyiség együttes megrendeléséből adódó árelőny érvényesítése (Kbt. 50.§ (2) k) és 61.§ (4) bekezdés). Ajánlatkérő ugyanakkor felhívja ajánlattevők figyelmét, hogy az egyes társaságok (a gesztor és az egyes közös ajánlatkérők) saját felhasználásuk vonatkozásában önálló szerződést kötnek a dokumentációban meghatározottak szerint a nyertes ajánlattevővel.
A teljesítendő feladatot, a teljesítés feltételeit, elvárt módját a közbeszerzési dokumentumok részeként kiadásra kerülő műszaki leírás, illetve szerződés tervezet tartalmazza
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_9441_2018_c64bd.pdf