Volvo hibrid energiatároló egységeinek beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Volvo hibrid energiatároló egységeinek beszerzése
Határidő: 2018-12-13 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Volvo hibrid üzemű autóbuszok energiatároló egységeinek beszerzése
Mennyiség tervezetten 48 hónapra: 8 db EES-egység szállítása és beüzemelése
Nyertes Ajánlattevő feladata Volvo gyártmányú, vagy azzal egyenértékű hibrid üzemű autóbusz vontatási energiatároló egységének (ESS) cseréje új egységre, beüzemelés, összes kapcsolódó munkálatok (burkolatok le- és felszerelése, csatlakozók, biztosítékok, elektromos szerelvények és kábelezés ellenőrzése, stb.), továbbá a szükséges hardveres és szoftveres konfiguráció elvégzése.
A részletes műszaki, szakmai követelményeket a műszaki leírás tartalmazza.
A tervezett mennyiségek részletezését az ajánlati árak táblázata tartalmazza.
Ajánlattevőnek szakmai ajánlatának részeként csatolnia kell:
-a gyártó, vagy a gyártó magyarországi képviselete által kiállított nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a teljesítés során csak a járműgyártó vagy a magyarországi képviselete által külön nyilatkozatban elismerten gyári, vagy azzal teljes mértékben egyenértékű technológiát alkalmaz, mely kiterjed a beépített alkatrészekre, a teljesítés során felhasznált anyagokra, igénybe vett célgépekre, célszerszámokra, valamint a hardveres és szoftveres alkalmazásokra és a szoftverek módosításához szükséges jogosultságokra, licencekre.
Ajánlattevőnek ajánlatában cégszerűen aláírtan nyilatkoznia kell, hogy:
-rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges járműszerelő-állásokkal, eszközökkel, célgépekkel-célszerszámokkal, szerelési anyagokkal és a szükséges hardveres és szoftveres alkalmazásokkal,
-biztosítani tudja a megfelelően képzett hibrid szerelői személyzetet,
- tudomásul veszi, hogy ajánlatkérő a megrendeléseket kizárólag e-mailen küldi, melynek érdekében:
o nyertessége esetén biztosítja, hogy a megrendeléseket egyetlen e-mail címen fogadja
o tudomásul veszi, hogy amennyiben ajánlatkérő – legalább az elektronikus levelezési rendszer által küldött kézbesítési visszaigazolással – a megrendelés megadott e-mail-címre történő elektronikus megküldését igazolni tudja, a megrendelés kézbesítettnek tekintendő.
- az ajánlatkérő honlapján (www.bkv.hu/adatvedelmi tajekoztatas beszerzesek) található személyes adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatóban foglaltakat megismerte és azt a szerződés megkötése és teljesítése során eljáró munkavállalóival, illetve az érdek- és tevékenységi körében azzal kapcsolatban eljáró egyéb személyekkel is ismertette.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20281_2018_02620.pdf