Wabco, Meritor és MOM új fékszerelvények

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Wabco, Meritor és MOM új fékszerelvények
Határidő: 2018-12-18 10:00:00
Ajánlatkérő: Univerzál Beszerző Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A műszaki leírásban részletesen meghatározott, közösségi közlekedésben használt autóbuszok Wabco típusú berendezéseihez szükséges Wabco típusú vagy azzal egyenértékű új légfékszerelvények és egyéb Wabco, típusú vagy azzal egyenértékű új berendezések bizományosi készletre történő szállítása és adásvétele nettó 265.000.000,- Ft/ év keretösszeg erejéig, amely a szerződés teljesítése során 30 %-kal nőhet.
A beszerezni kívánt Wabco légfékek és egyéb berendezések becsült éves darabszáma 8347 db/év. A mennyiség tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, az alkalmassági követelményrendszer arányosságának megállapíthatósága érdekében. A szerződés keretösszegre jön létre a közbeszerzési dokumentumokban megadott feltételekkel.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazza.


A műszaki leírásban részletesen meghatározott, közösségi közlekedésben használt autóbuszok Meritor típusú berendezéseihez szükséges Meritor típusú vagy azzal egyenértékű új légfékszerelvények és egyéb Meritor típusú vagy azzal egyenértékű új berendezések bizományosi készletre történő szállítása és adásvétele nettó 94.000.000,- Ft/ év keretösszeg erejéig, amely a szerződés teljesítése során 30 %-kal nőhet.
A beszerezni kívánt Meritor légfékek és egyéb berendezések becsült éves darabszáma 699 db/év. A mennyiség tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, az alkalmassági követelményrendszer arányosságának megállapíthatósága érdekében. A szerződés keretösszegre jön létre a közbeszerzési dokumentumokban megadott feltételekkel.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazza.


A műszaki leírásban részletesen meghatározott, közösségi közlekedésben használt autóbuszok MOM típusú berendezéseihez szükséges MOM típusú vagy azzal egyenértékű új légfékszerelvények és egyéb MOM típusú vagy azzal egyenértékű új berendezések bizományosi készletre történő szállítása és adásvétele nettó 6.000.000,- Ft/ év keretösszeg erejéig, amely a szerződés teljesítése során 30 %-kal nőhet.
A beszerezni kívánt MOM légfékek és egyéb berendezések becsült éves darabszáma 182 db/év. A mennyiség tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, az alkalmassági követelményrendszer arányosságának megállapíthatósága érdekében. A szerződés keretösszegre jön létre a közbeszerzési dokumentumokban megadott feltételekkel.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20572_2018_41fbd.pdf