Zugló kocsiszíni és Bosnyák téri vágányátépítés

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Zugló kocsiszíni és Bosnyák téri vágányátépítés
Határidő: 2018-12-20 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyertes ajánlattevőnek jelen eljárás eredményeként vállalkozási szerződés keretében el kell végeznie a kivitelezési tervdokumentációban, az árazatlan költségvetésben, valamint a szerződéstervezetben meghatározott Zugló kocsiszíni és Bosnyák téri vágányátépítési munkálatait. Az eljárás a 322/2015. Korm. rendelet 14. § (1) bekezdés a) pontja szerinti építési beruházás megvalósítására irányul. Az építési beruházás építési engedély köteles, mely engedély rendelkezésre áll. A beruházásnak nincs műemléki érintettsége.
A projekt célja és főbb mennyiségei:
A Zugló kocsiszín fővonali kapcsolatának elősegítése, a jármű ki- és beállások egyszerűsítése, valamint a leromlott műszaki állapotú kocsiszíni és forgalmi vágányok felújítása érdekében kerül sor jelen eljárás lefolytatására, amely keretén belül 20 csoport kitérő, 2 csoport átszelés, 920 vm vágány és 1688 fm munkavezeték építése szükséges, a kapcsolódó áramellátási, jelzőberendezési, vízvezeték kiváltási és egyéb munkákkal. Az elvégzendő munkák részletes leírását és mennyiségét a Közbeszerzési dokumentumok részét képező kivitelezési tervdokumentáció, az árazatlan költségvetés, valamint a szerződéstervezet tartalmazza. Ajánlatkérő a munkavégzéshez a kocsiszín területére beépítendő kitérőket biztosítja (kitérők aljkészlettel, váltófűtéssel), minden más anyagot a nyertes Ajánlattevőnek kell biztosítania új állapotú, magyarországi alkalmazhatósági engedéllyel rendelkező anyagokból.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20433_2018_f94b4.pdf